Priprave na maturo

V Švicarski šoli Vas pripravimo na maturo iz nemščine. S tem se ukvarjamo že vrsto let, zato imamo veliko izkušenj, ki Vam bo pomagalo k boljšim rezultatom na maturi!

REFERENCA: 22.6.2017:

“Sem Z. M. in tečaj nemščine sem obiskoval dve leti. Začel sem zato, ker sem se želel naučiti še nekaj več kot le to, kar bi se naučil pri pouku, ko pa sem nemščino izbral za maturitetni predmet, sem se na tečaju pripravljal predvsem na maturo. Po končani maturi sem pridobil še certifikat B2 iz nemškega jezika na Goethe Institutu, na kar sem se prav tako pripravljal pri gospe Anni Hladnik. Individualne ure so mi izredno pomagale pri mojem znanju nemščine. Skupaj sva delala slovnične vaje, obravnavala sva različne teme, s katerimi sem širil svoj besedni zaklad, tako da sem na glas bral gradivo, ki ga je ona pripravila, nato pa sva o prebranem govorila. Ta individualni pogovor mi je od vsega še najbolj koristil, namreč beremo in pišemo tudi v šoli veliko, na vrsto, da bi kaj povedal, pa ne prideš pogosto in tako sem na tečaju močno izboljšal moje veščine govorjenja nemščine, kakor sem se tudi naučil veliko novih besed in si izboljšal znanje slovnice, kot sem že povedal. Na urah sem se vedno dobro počutil in ves čas sem imel občutek, da mi bo to kar sva delala, tudi kasneje prišlo prav.”

Za več informacij lahko izpolnete kontaktni obrazec, nas pokličite na 04 2312 520 oz. na gsm 041 440 793 ali pa nam pošljite e-mail na: anna.hladnik@gmail.com

Urnik in cenik >>

Prijava >>