Nadaljevalni tečaj nemščine

Začetek 3 ali 5-mesečnih TEČAJEV NEMŠČINE

Pričetek: v septembru 2023 oz. po dogovoru

Ura: glej ‘urnik’ oz. po dogovoru

Število učnih ur: 20 ali 40

Stopnja: Nivo A1 – C2+

Učni program: deloma po želji strank, klasičen učni program po stopnjah (A1,A2,B1,B2,C1,C2) ali specifičnih učni programi

Cena: 130 € – 250 € 

Prijava: anna.hladnik@gmail.com ali preko prijavnega obrazca

Individualen pristop, učinkovito in ugodno.

“Lepo pozdravljeni, rad bi pohvalil gospo Hladnik, za njen trud, strokovnost, znanje in prijaznost v času tečaja. Gospa Hladnik ne uči samo splošne nemščine, ampak tudi pripravlja na razgovore v Švici. Meni je veliko pomagala pri učenju zdravstvene terminologije. Rad bi se zahvalil za njen trud in pomoč. Vsi tisti, ki si želite hitro naučiti nemškega jezika bi Vam priporočil gospo Hladnik. Lep pozdrav E. D.”
E.D.
Stranka
“Sem Z. M. in tečaj nemščine sem obiskoval dve leti. Začel sem zato, ker sem se želel naučiti še nekaj več kot le to, kar bi se naučil pri pouku, ko pa sem nemščino izbral za maturitetni predmet, sem se na tečaju pripravljal predvsem na maturo. Po končani maturi sem pridobil še certifikat B2 iz nemškega jezika na Goethe Institutu, na kar sem se prav tako pripravljal pri gospe Anni Hladnik. Individualne ure so mi izredno pomagale pri mojem znanju nemščine. Skupaj sva delala slovnične vaje, obravnavala sva različne teme, s katerimi sem širil svoj besedni zaklad, tako da sem na glas bral gradivo, ki ga je ona pripravila, nato pa sva o prebranem govorila. Ta individualni pogovor mi je od vsega še najbolj koristil, namreč beremo in pišemo tudi v šoli veliko, na vrsto, da bi kaj povedal, pa ne prideš pogosto in tako sem na tečaju močno izboljšal moje veščine govorjenja nemščine, kakor sem se tudi naučil veliko novih besed in si izboljšal znanje slovnice, kot sem že povedal. Na urah sem se vedno dobro počutil in ves čas sem imel občutek, da mi bo to kar sva delala, tudi kasneje prišlo prav.”
Z.M.
Stranka