Reference

PODJETJA in nekaj izjav naših zadovoljnih strank:

REFERENCE (podjetja so na koncu teksta):

5.1.2021: “Gospo Anno sem kontaktirala saj sem želela lektoriran življenjepis in spremno pismo. V stik z njo sem stopila preko E-maila in bila pozitivno presenečena z njenim hitrim odgovorom, pripravljenostjo pomagati in profesionalnostjo. Storitev, ki jo je zagotovila, je bila odlična in moji dokumenti so videti bolje kot kdajkoli prej.
Zelo sem ji hvaležna za njen trud in prav tako izredno zadovoljna, s končnim izdelkom. Gospa Anna najlepša hvala za vaš trud.
Najlepša hvala še enkrat za  super delo  in hiter odgovor. Lep pozdrav, P. M.”
 

+ 6.12.2019: “Vsekakor pa bi rada nadaljevala z najinim tečajem, saj mi zelo pomaga, poleg tega pa mi vas način učenja res odgovarja. Lep pozdrav, M. H.”

+ 3.12.2019: “Učenje nemščine preko Skypa je super. Učiteljica Anna je zelo prijazna, vedno nasmejana in zmeraj pripravljena pomagati. Pri vsaki lekciji opomne na kaj moram bit previden, ter če kaj nisem razumel ponovi tolikokrat da razumem. Zelo mi je všeč tudi ker se lahko pri njej naučim švicarski dialekt. Hvala Vam za veliko znanja katerega sem prejel pri vaših urah. L. M.”

+ “Mir ist aufgefallen, dass ich mich nicht bedankt habe. Alles war sehr hektisch, also vielen vielen Dank! Ich bin sehr zufrieden mit Korrekturen und auch mein Mentor lobte die korrigierte Version. Einen schönen Abend noch!” M.

+ 14.8.2019: “Pozdravljeni! Zanimam se za lektoriranje diplomske naloge v nemščini. Vašo spletno stran mi je pokazala sošolka, ki je z vašo ponudbo zelo zadovoljna. Diplomsko nalogo, oziroma glavni tekst imam že napisan, rok oddaje pa je XX.XX.2019. Vam tekst lahko kar pošljem? Hvala že v naprej za odgovor in lep pozdrav, P. M.”

+ 16.7.2019: “Hallo, mit Ihrer Arbeit bin ich sehr zufrieden, vielen Dank!”

M. A.

 

+ 16.5.2019: “Vielen Dank für Ihre Korrektur. Ich bin sehr zufrieden. 

MfG
R. A.”
 
+ 14.04.2019: “Ich danke Ihnen von Herzen, mit dieser Mag. Arbeit beschäftige ich mich schon seit September 2018 und endlich ist sie fertig, ich danke Ihnen für ihre Hilfe.
Ich wünsche Ihnen eine schönen Tag!
LG,
V. A.

+ 27.12.2018: “Nemščino se učim približno leto dni. Na začetku sem obiskoval vodene tečaje v drugi jezikovni šoli. Bili so zelo naporni, v skupini s 6 ljudmi, težko razumljivi. Pot na tečaj in iz njega mi je vzela vsaj 1 uro. Učenje preko Skypa zahteva le povezavo z internetom in računalnik, lahko sem kjer koli, tudi v tujini. Gre za individualno učenje.  Razlaga in vaje s strani ga. Anne so razumljive, kakovost zvoka je odlična, razumevanje pa seveda odvisno od nivoja znanja. Tovrstno učenje toplo priporočam… Seb.”

+ 12.9.2018 (lektoriranje)

“Spoštovani.

Iskreno se Vam zahvaljujem za Vaše hitro in kakovostno delo. L.”

+ 7.9.2018

Hallo, herzlichen Dank für die schnelle Zusendung. 

Mit freundlichen Grüßen, … L.
 

+ 6.9.2018

“Pozdravljeni,

sem prejela popravljeno besedilo. Hvala, ker ste se potrudili in to uredili še danes. Super ste.

Vse dobro vam želim, … P.”

+ 21.6.2018:
“… und möchte Ihnen so nur mitteilen, dass ich eine ARBEIT IN DER SCHWEIZ bekommen habe. Ich fange damit im Juli 2018 an. Ich möchte mich bei Ihnen nochmals bedanken, weil Sie mich gut Deutsch gelehrt haben und mich gut auf das Bewerbungsgespräch vorbereitet haben…”
D.”

+ 21.6.2018: “Resnicno sem dobila zagon za učenje nemščine, ste zelo prijetna in pozitivna oseba, predvsem občudujen vašo potrpežljivost. …”

+ 20.6.2018:
“Heute habe ich meinen ersten Arbeitstag hinter mir und eine unterschriebene Vertrag. Auch das Vorstellungsgespräch war gut genug und auch der Probetag…
B.”

+ 18.6.2018:
“Spoštovana,
Vaše delo je profesionalno opravljeno od začetka do konca. Razen pozitivnih, nobenih pripomb nimam.
Lp, B.”

+ 15.5.2018:
“Lepo pozdravljeni,
rad bi pohvalil gospo Hladnik, za njen trud, strokovnost, znanje in prijaznost v času tečaja. Gospa Hladnik ne uči samo splošne nemščine, ampak tudi pripravlja na razgovore v Švici. Meni je veliko pomagala pri učenju zdravstvene terminologije. Rad bi se zahvalil za njen trud in pomoč. Vsi tisti, ki si želite hitro naučiti nemškega jezika bi Vam priporočil gospo Hladnik.
Lep pozdrav
E. D.”

+ 2.2.2018:
“Spoštovana, samo, da vam sporočim, da sem opravila izpit.

Hvala, ker ste se „učila“ z menoj:) Bled, A.”

+ 16.9.2017:
“Pozdravljeni! … , tako da bom nemscino prestavila v 2018. Vsekakor ste pa prva oseba, na katero se bom obrnila, ko bom nadaljevala to zgodbo… Srecno! T. K.

+ 20.7.2017, priprava na maturo iz nemščine:
»Pozdravljeni!

Želim vam le sporočiti, da sem nemščino na maturi pisala 5. Brez vaše pomoči ni ne bi uspelo, zato se vam lepo zahvaljujem.

Lep pozdrav, B.«

+ 15.7.2017, lektoriranje:
Guten Tag,

Ich will mich bei Ihnen herzlich bedanken für Ihre so schnelle Arbeit. Es hat mich gefreut mit Ihnen zu arbeiten und bei weiteren Arbeiten werde ich mich sicher wieder an Sie wenden. Schöne Grüße, T.X.

+ 22.6.2017
“Marca 2016 sem se posvetila iskanju jezikovne šole, saj sem želela čim prej osvojiti nemški jezik. Ponudba na trgu je bila gromozanska, cene pa so močno variirale.

Ko sem našla učiteljico Ano Hladnik, sem bila presrečna, saj je ponujala ugoden in kvaliteten tečaj. Najprej sem pričela s tečajem v skupini. Prva učna ura je bila tudi moj prvi stik z nemščino. Po 40-ih učnih urah v skupini, sem želela celoten proces učenja nekoliko pospešiti, zato sem se v nadaljevanju odločila za tečaj preko Skype-a. Tako sem imela možnost za učenje iz domačega naslonjača. Na ta način sem z učenjem lahko nadaljevala tudi med mojim 6 mesečnim bivanjem v Švici. Ker je gospa Hladnik po rodu Švicarka, se lahko človek pri urah tudi pobližje spozna s švicarsko kulturo.

Ker je moja velika želja, pričeti z delom v Švici, v vlogi zdravnice, so bile najine ure obarvane tudi z medicinsko tematiko. Poudariti moram, da se je zelo potrudila pri izbiri gradiva in naredila ure izjemno zanimive. Gospa Ana je bila in mi je še vedno v veliko pomoč pri učenju nemščine, zato se že vnaprej zelo veselim najinega nadaljnjega sodelovanja.”

 

+ Junij 2017

“Sem Z. M. in tečaj nemščine sem obiskoval dve leti. Začel sem zato, ker sem se želel naučiti še nekaj več kot le to, kar bi se naučil pri pouku, ko pa sem nemščino izbral za maturitetni predmet, sem se na tečaju pripravljal predvsem na maturo. Po končani maturi sem pridobil še certifikat B2 iz nemškega jezika na Goethe Institutu, na kar sem se prav tako pripravljal pri gospe Anni Hladnik. Individualne ure so mi izredno pomagale pri mojem znanju nemščine. Skupaj sva delala slovnične vaje, obravnavala sva različne teme, s katerimi sem širil svoj besedni zaklad, tako da sem na glas bral gradivo, ki ga je ona pripravila, nato pa sva o prebranem govorila. Ta individualni pogovor mi je od vsega še najbolj koristil, namreč beremo in pišemo tudi v šoli veliko, na vrsto, da bi kaj povedal, pa ne prideš pogosto in tako sem na tečaju močno izboljšal moje veščine govorjenja nemščine, kakor sem se tudi naučil veliko novih besed in si izboljšal znanje slovnice, kot sem že povedal. Na urah sem se vedno dobro počutil in ves čas sem imel občutek, da mi bo to kar sva delala, tudi kasneje prišlo prav.”

+ 01.03.2017
“Hi Anna
Thank you very much for your patience in teaching me.
I have learned a lot from this German course.
Regards

G.
+ 28.9.2016

“Vsem ki razmišljate, da bi se učili nemščine preko programa skayp, vam lahko iz prve roke svetujem, da vam ne bo žal.

Učiteljica Anna Hladnik bo z vami vzpostavila tako pristen odnos, da boste imeli občutek, da sedi poleg vas.

Je izvrstna učiteljica, ravno prav stroga, z veliko mero znanja in potrpežljivosti.

Ker sem zdravstveni delavec, je najine ure vedno pripravila tako, da so zajemale tako gramatiko kot tudi pogovore in fraze, ki jih uporabljamo v zdravstvu.

Od nje sem dobila ogromno koristne literature, linkov in vaj. Od tečaja sem odnesla veliko, in se že veselim nadaljnega sodelovanja.

Zaenkrat pa gospa Anna, najlepša hvala!

L.”

+ 16.9.2016: “Ich habe bei Frau Hladnik während meiner Hochzeitsreise eine kurze, intensive Einführung in die Slowenische Sprache erhalten – 5 Tage á 4 Schulstunden. Dabei habe ich Frau Hladnik als eine sehr erfahrene, gut strukturierte und kompetente Lehrerin erlebt. Sie war geduldig, aber dabei sehr genau bei Aussprache und Grammatik. Gleichzeit war sie sehr flexibel und ist auf besondere Wünsche eingegangen. Besonders geschätzt habe ich, dass sie mir zusätzlich noch Einblicke in die Slowenische Kultur und Umgangsformen gegeben hat. Dieses von ihr vermittelte Verständnis hat mir mehr Sicherheit im Umgang mit den Menschen in Slowenien gegeben. Vielen Dank dafür. Der Unterricht bei Frau Hladnik ist sehr empfehlenswert und wird nun via Skype fortgeführt. Gerne können Sie den Text mit meinem Namen veröffentlichen…” (Vor- und Nachname der Redaktion bekannt)

+ Privatdeutschstunden, 10.09.2016: “Ich hatte eine schwierige Aufnahmeprüfung für die Schule in Österreich. Anna Hladnik hat mich sehr gut vorbereitet. Ich mag ihr Ansatz  und Art und Weise der Arbeit. Also, ich bin in sehr kurzer Zeit viel vorwärts gegangen.
Ich empfehle die Kurse mit ihr sehr.” (Bemerkung der Lehrerin: Es handelt sich hier um einen äußerst talentierten, 13-jährigen Kursteilnehmer, der es innerhalb eines Jahres von A1 au B2 schaffte, obwohl er durchschnittlich nur 2 Schulstunden pro Woche hatte!)

+ Deutschschweizer-Dialekt, Lernen via Skypa, Referenz:

17.8.2016: “Skype ucenje z Anno Hladnik je super, saj je tema in stopnja učenja je prilagojeno nivoju vašega znanja. Ce imate sami predloge se lahko učite po le teh, sicer ima vedno nove ideje in linke do zanimivih spletnih strani. Skype učenje mi ustreza tudi, ker imam lahko tečaj, ko meni časovno ustreza. Hvala Anna za Vas trud.” LP, E.
 
10.07.2016: “I’ have been learning Swiss German dialect for almost a year now and have to say that I enjoy it a lot. Before that I was visiting a few courses where I was learning high German which I found not so dificult to learn comparing to Swiss dialect. However, with my teacher Ms. Anna Hladnik Aeschbacher, the class is fun and I have been learning a lot with her. We have individual 1.5h classes via Skype twice a week. With Anna’s professional and engaged approach I’m already able to speak and understand Swiss German dialect basics which helps me in daily life. 
I highly recommend Anna for learning Swiss German dialect and I hope we will continue our very good collaboration also in the future.”
 Regards,  J. A.

04.05.2016: “… tudi jaz bi rada nadaljevala s tečajem. v 4 letih učenja v soli se nisem toliko naučila kot v teh urah pri vas, tako da sem res res zadovoljna. Lepo pozdravljeni in hvala.” J. U.

“Was ist positiv beim Geschäftsdeutsch-Lernen über Skype?” Antwort eines Kunden: 3.3.2016, TMK., ga H. T.: “Es ist sehr positiv, dass ich meine Zeit selbst organisieren kann. Wenn ich keine Zeit hätte, dann kann ich das Lernen überlegen. Es ist sehr bequem zu Hause sitzen und die Deutsche Sprache zu lernen.” (Anmerkung: keine große Textkorrektur)

12.03.2015: ”S partnerjem sva se lansko leto odločila, da se udeleživa individualnega tečaja nemščine v Švicarski šoli. Bila sva izredno zadovoljna, saj sva se v kratkem času, kljub različnemu predznanju, naučila veliko novega. Posebej nama je bilo všeč, ker smo veliko časa namenili pogovoru, kar se nama zdi še posebno pomembno pri učenju jezika. Gospa Anna je odlična pedagoginja, prilagodi se stranki (termine za srečanja smo določili sproti) in če sva potrebovala kakšen odgovor oziroma popravo življenjepisa, nama je odgovorila v zelo kratkem času. Gospa Anna hvala za vse.”

Lep pozdrav, Anja in Simon

24.10.2014: ” Švicarsko šolo zelo priporočam vsem, ki stremijo k profesionalnem, hitrem, ugodnem in predvsem kvalitetnem poučevanju jezika. Mesec je že naokoli odkar me v Švicarski šoli učijo nemščino preko skypa in poleg tega, da prihranim čas, ter strošek prevoza sem pridobil veliko znanja.
 Vsekakor imam namen nadaljevati tečaj in ga nadgraditi na višji nivo.
 Danijel ”

“Deutsch ist schwer, aber wenn man die ŠVICARSKA ŠOLA anruft, dann ist es leichter. Dort haben  sie eine gute Lehrerin, die neue Sachen in den Lernendprozess bringt. Sie nutzt auch Internet und wir, die Studenten, können auch auf dem Internet Übungen machen… ”  S. U.

“Zelo sem zadovoljna!” Š. A.

Opravil sem mednarodni izpit B2 in v kratkem času dobil službo v farmaciji v Avstriji. Hvala! F. S.

“…in lepe pozdrave gospe Anni, ki je izvrsten pedagog.” Sof.

Rad bi se vam zahvalil za sodelovanje … Glede na to, da se bo naš projekt prodora na tuje trge aktivno nadaljeval, obstaja velika možnost, da bomo z vami še sodelovali. Verjetno pa se bomo v tem primeru odločili za manjše skupine in bolj intenzivno delo, tako kot ste tudi sami že predlagali. Do takrat pa vam želim veliko uspeha in pridnih tečajnikov… M. B.

“Zelo potrpežljiva, dosledna učiteljica. Vous etes la meilleure prof!” D. T.

“Ich habe bei Anna Hladnik genau das in kurzer Zeit gelernt, was ich wirklich für meine Arbeitsstelle in Deutschland brauchte, vielen Dank dafür und noch viel Erfolg weiterhin!…” P. P.

“Ich habe bestanden (internationale Prüfung B2)! Hvala za vašo pomoč. Lepe pozdrave iz Frankfurta.” S. A.

Naše reference:

Abanka LJ

ALPMETAL + Co.

Alpski gorniški klub

Alu Alprem, d.o.o.

ASA Naklo

Astec d.o.o., LJ

AUDAX

Avtohiša Vrtač Kranj

BE-MONT d.o.o.

Biotehniški center Naklo

Bisernica

Bolnica Golnik

Boltez Kranj

BSH hišni aparati

BVG Kranj

Charles Vögele d.o.o.

C & G LJ

C+G Ljubljana

Chemets

Cirles

CNC – PRO

Creina Kranj

CTRP- center za trajnostni razvoj podeželja Kranj

Čepin Šenčur

DEPROMA D.O.O.

DOMEL

DIEM

Društvo med. sester, babic in zdr. tehnikov Gorenjske

Elan Inventa

Elektroinštalacije Urbanc Golnik

Element Golnik

Estetika Fabjan

Eurotronik Kranj

Filc

FIRIS IMPERL d.o.o.

Flaška

Fojkarfire

GRAPAK Naklo

GBD Gorenjska borzna družba d.d. Kranj

GG Bled

Gimnazija Franceta Prešerna 

GITAS Kranj

Goodyear

Gorenc – Igor Stare s.p.

Gorenjski Glas

GORENJSKI TISK Kranj

Gostilna Krištof Kranj

HBH Kranj

Hidria Rotomatika

Hotel Bellevue Kranj

Implantaloški center d.o.o.

IMP PUMPS

Inoks Kokalj

Intersport Kranj

Iskra Emeco

Iskra Galvanika

Iskra ISD

Iskra merilne naprave

Iskra OTC Kranj

Iskra STI

Iskra Stikala

Iskra vzdrževanja

Iskratel

Iskratel electronics

Jurček

KAMM Šenčur

KEMIS Radomlje

KGZ SLOGA Kranj

KLAS METAL

Knauf Insulation (TERMO) Škofja Loka

Knjižnica M.J. Novo mesto

Kolišped

Kustodiat za botaniko

LE-TEHNIKA

Logar trade Šenčur

Lovran, d.o.o.

Luznar d.o.o.

MB – NAKLO

M. Kaindl Holzindustrie Graz

Marmor Hotavlje

MBM, d.o.o.

Medinfo

Meditrain Kranj

Mednarodni transport GRAŠIČ Naklo

Mercator LJ

Merkur Naklo

Merkur Zavarovalnica

Metall- und Service-Center GmbH Wien

Metrel Horjul

Ministrstvo za okolje Kranj

Ministrstvo za okolje Ljubljana

Mizarstvo Zupanc

NIKE LJ

NONFERRUM Kranj

Novak-M

Novi Plamen Kropa

OBEN-AUF d.o.o.

Obrtna zbornica Kranj

Obrtna zbornica Škofja Loka

Obrtna zbornica Tržič

Optika Vervega

Orodjarstvo Knific

OŠ Orehek

OŠ STRAŽIŠČE

Pharmagan Kranj

Plut Žabnica

Porenta trade Mavčiče

Provia

PTICA – zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje, Kranj

Razvojna agencija Sora Škofja Loka

Rexroth Bosch Group

Rodex d.o.o.

Romax Kranj

Rosenbauer d.o.o.

Schäfer-Rolls

Sapa

Sava

Savatech

Sconto

SIMI Hafner Škofja Loka

SINT Škofja Loka

Skobe Engineering GmbH

SPIN POSLOVNA INFORMATIKA, D.O.O.

Solair, d.o.o.

Sporting

Srečno življenje

Starman Škofja Loka

Studio R, d.o.o.

Svilanit Kamnik

Štirn s.p. Kranj

Tagrom Cerklje

Tehstar

Termopol, predelava plastičnih mas, d.o.o.

Tisk Žnidarič Kranj

Tiskarna Pintar Šenčur

Tovarna meril kovine d.o.o.

UL FKKT Dr. M. B.

VBA Gradnje

V. JAN Škofja Loka

VERUM LJ

Viessmann Maribor

VIGRED

Visit-A

Vita-Mea d.o.o.

Weidler in Partner Kranj

Založništvo ZORE Kranj

Zavod za turizem Kranj

Zdravstveni zavod Štrumbelj

Zevnik Kranj

ZGS OE Kranj

Zobozdravstvena ordinacija S. D.

Žito Šumi LJ itd.