Učenje nemščine preko Skypa, Google meet, WhatsApp… – DEUTSCHLERNEN ONLINE

Prednosti učenja preko Skypa, Google meet-a, Viberja itd.: Prihranek potnih stroškov in časa | učenje poteka takrat, ko imate čas in ste spočiti | neodvisnost od lokacije; dostopate od tam, kjer imate povezavo z internetom | lažja izmenjava gradiva

Oprema: Pametni telefon. 

Skype in seveda zvočnike ter mikrofon

Učiteljica: Tečaj izvaja prof. in native speaker Anna Hladnik

Ime na Skypu/Skypename: annahladnik

Učna stopnja: Individualne ure vseh stopenj (1.-8.stopnje), učni program po želji strank, vsa področja

Cenovni paketi (Prvih 15 minut brezplačno – spoznavanje):

+ Paket 1 – 3 šol. ur po 30 €, 4 šol. ur po 25 €

+ Paket 5 – 10 šol. ur po 24 €

+ Paket 11 – 39 šol. ur po 22 €

+ neredni oz. termini popolnoma po želji stranke: + 15 %

Plačilo: Predhodno nakazilo na TRR ali po dogovoru

Kako poteka: Pošljite e-mail, v katerem navedite vaše želje in cilje. Navedite termine, ko ste prosti. V dogovorjenem terminu poteka poučevanje oz. svetovanje in skupno reševanje nalog po Skype-u, GOOGLE MEET itd. ali e-pošti.

Prijava: Na anna.hladnik@gmail.com ali preko prijavnega obrazca

"Skype učenje z Anno Hladnik je super, saj sta tema in stopnja učenja prilagojeni nivoju znanja. Če imate sami predloge se lahko učite po le teh, sicer ima vedno nove ideje in linke do zanimivih spletnih strani. Skype učenje mi ustreza tudi, ker imam lahko tečaj, ko meni časovno ustreza. Hvala Anna za Vaš trud."
Sara E.
Stranka
“Nemščino se učim približno leto dni. Na začetku sem obiskoval vodene tečaje v drugi jezikovni šoli. Bili so zelo naporni, v skupini s 6 ljudmi, težko razumljivi. Pot na tečaj in iz njega mi je vzela vsaj 1 uro. Učenje preko Skypa zahteva le povezavo z internetom in računalnik, lahko sem kjer koli, tudi v tujini. Gre za individualno učenje. Razlaga in vaje s strani ga. Anne so razumljive, kakovost zvoka je odlična, razumevanje pa seveda odvisno od nivoja znanja. Tovrstno učenje toplo priporočam.”
Sebastjan
Stranka
“Švicarsko šolo zelo priporočam vsem, ki stremijo k profesionalnem, hitrem, ugodnem in predvsem kvalitetnem poučevanju jezika. Mesec je že naokoli odkar me v Švicarski šoli učijo nemščino preko skypa in poleg tega, da prihranim čas, ter strošek prevoza sem pridobil veliko znanja. Vsekakor imam namen nadaljevati tečaj in ga nadgraditi na višji nivo.”
Danijel
Stranka

no images were found