Nemščina po meri

Individualne ure + native speaker + skype + učenje preko telefona + internetni jezikovni programi/ kjerkoli/kadarkoli =TURBO tečaj nemščine, 10 h, od 17 € (več ur – glej CENIK)

Privatstunden + native speaker + skype + Lernen via telefon + Internetsprachprogramme/irgendwo/irgendwann = TURBO Deutschkurs, 10 h, ab 17 € (več ur – glej CENIK)

4 individualne ure nemščine, z native speakerjem/učiteljem,na temo “Prošnja za delovno mesto”, samo 94 €, pokličite gsm 041 440 793

4 Privatdeutschstunden, mit einem Muttersprachler/Lehrer, das Thema ist “Bewerbung für eine Arbeitsstelle”, nur 94 €, rufen Sie bitte Gsm 041 440 793 an.

LUXUS DEUTSCHKURS za najbolj ambiciozne in za vse tiste, ki nimate časa. Naročite se čimprej preko spletne strani na brezplačno, predhodno svetovalno uro v Švicarski šoli.

LUXUS DEUTSCHKURS für die Ehrgeizigsten unter Ihnen und all diejenigen, die keine Zeit zur Verfügung haben. Melden Sie sich so bald wie möglich über diese Internetseite für einen kostenlosen, vorhergehenden Beratungstermin in der Švicarska šola an.

ENODNEVNI JEZIKOVNI NEMŠKI SEMINAR, 7 pedagoških ur, od 8.00 – 15.00, končna cena na udeleženca je 110 €, samo 3 – 5 udeležencev v skupini! Za podjetja veljajo enake cene kot za privatne osebe. Več na strani ‘AKTUALNO’

Tečaji nemščine za delojemalce v zdravstvu 

– individualne ure,  tečaji v majhnih skupinah ali tečaji za podjetja

– učiteljica: po rodu Švicarka, delovne izkušnje s področja zdravstva v Švici

– visoka kakovost tečaja

– ugodna cena

REFERENCA, 15.5.2018:

“Lepo pozdravljeni,

rad bi pohvalil gospo Hladnik, za njen trud, strokovnost, znanje in prijaznost v času tečaja. Gospa Hladnik ne uči samo splošne nemščine, ampak tudi pripravlja na razgovore v Švici. Meni je veliko pomagala pri učenju zdravstvene terminologije. Rad bi se zahvalil za njen trud in pomoč. Vsi tisti, ki si želite hitro naučiti nemškega jezika bi Vam priporočil gospo Hladnik.

Lep pozdrav
E. D.”

 

REFERENCA, 22.6.2017:

“Marca 2016 sem se posvetila iskanju jezikovne šole, saj sem želela čim prej osvojiti nemški jezik. Ponudba na trgu je bila gromozanska, cene pa so močno variirale.

Ko sem našla učiteljico Ano Hladnik, sem bila presrečna, sa je ponujala ugoden in kvaliteten tečaj. Najprej sem pričela s tečajem v skupini. Prva učna ura je bila tudi moj prvi stik z nemščino. Po 40-ih učnih urah v skupini, sem želela celoten proces učenja nekoliko pospešiti, zato sem se v nadaljevanju odločila za tečaj preko Skype-a. Tako sem imela možnost za učenje iz domačega naslonjača. Na ta način sem z učenjem lahko nadaljevala tudi med mojim 6 mesečnim bivanjem v Švici. Ker je gospa Hladnik po rodu Švicarka, se lahko človek pri urah tudi pobližje spozna s švicarsko kulturo.

Ker je moja velika želja, pričeti z delom v Švici, v vlogi zdravnice, so bile najine ure obarvane tudi z medicinsko tematiko. Poudariti moram, da se je zelo potrudila pri izbiri gradiva in naredila ure izjemno zanimive. Gospa Ana je bila in mi je še vedno v veliko pomoč pri učenju nemščine, zato se že vnaprej zelo veselim najinega nadaljnega sodelovanja.”